Intro

Met de Nieuwsbrief Pleegzorg houden wij onze huidige en toekomstige pleegouders en relaties van Youké op de hoogte van pleegzorgnieuws, ervaringen en activiteiten. Artikelen in de Nieuwsbrief Pleegzorg zijn geschreven door zowel (aanstaande) pleegouders als (voormalige) pleegkinderen en zowel medewerkers van Youké als samenwerkingspartners. De Nieuwsbrief Pleegzorg verschijnt vier keer per jaar.

nieuwsbrief-shade

Tip de redactie

Heb je tips voor de redactie, wil je met ons meedenken als redacteur of wil jij je ervaring delen in de Nieuwsbrief Pleegzorg? Heb je vragen naar aanleiding van een artikel? Mail dan naar Monique Zwart (Communicatieadviseur Pleegzorg) via mzwart@youke.nl.

Samenstelling van de redactie

De redactie van de Nieuwsbrief Pleegzorg bestaat uit redacteuren met gespreide expertise die onder leiding van de hoofdredacteur invulling geven aan de nieuwsbrief. Heb je een specifieke tip of vraag voor één van onze redacteuren? Mail de betreffende redacteur.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief Pleegzorg

Meld je aan voor de Nieuwsbrief Pleegzorg door je e-mailadres in te vullen en op het pijltje te klikken.

Meer weten over pleegzorg?

Wil je meer lezen over pleegzorg bij Youké of in contact komen met andere pleegouders? Volg ons dan ook op www.facebook.com/youkepleegzorg en www.twitter.com/youkepleegzorg.

Lees eerder verschenen nieuwsbrieven

Klik hier om eerder verschenen nieuwsbrieven te bekijken.