Dromen van voormalig pleegkind Rosa

Dromen van voormalig pleegkind Rosa

Aan vroeger en mijn pleeggezin heb ik veelal leuke herinneringen. Uitgebreid eten met familie of vrienden, maar ook het spelen in de tuin. Het liefst speelde ik met roze lego en maakte ik mijn eigen dorpje waar alleen maar hele lieve mensen woonden en iedereen van paarden hield.

Als klein meisje droomde ik van paarden. Ik kocht van mijn zakgeld de Penny, het paardentijdschrift voor kleine fans ;-). Ik kon er uren in lezen, steeds weer opnieuw en bewaarde alle exemplaren. Ik zag wel eens paard in het weiland staan vlakbij ons huis, maar ik had nog nooit op een paard gezeten. Mijn droom kwam uit! Mijn pleegouders regelden bij een manage in de buurt, dat ik op mijn partijtje kon paardrijden met al mijn vriendjes en vriendinnetjes.

Mijn droom is uitgekomen. Vond ik paardrijden leuk? Uh nee, toen ik veilig met beide benen op de grond stond, besefte ik dat ik liever elke avond onder mijn paardendekbed lag dan op paardrijles te gaan. Welke droom ik ook volg, mijn pleegouders zijn altijd van de partij.

Lees meer over Rosa en haar pleegouders.

Deel dit bericht: