Genieten van aandacht

Genieten van aandacht

Eén keer per maand komt onze pleegdochter Liza een weekend bij ons logeren. We hebben bijvoorbeeld eens een boomhut gehuurd. We konden zo de bossen in wandelen. Liza en onze dochter Elin hebben daar heerlijk gestruind. Vanuit onze boomhut konden we de eekhoorns door de bomen zien rennen.

We hebben ook al eens een tipi-tent gehuurd waar we ook een kampvuurtje in konden maken. Broodjes en marshmallows horen daar natuurlijk ook bij. Afgelopen jaar zijn we in de zomervakantie 2 weken naar Terschelling geweest. Heerlijk krabbetjes gevangen bij de haven. Gefietst in de duinen en de bossen. Elke dag een ijsje eten bij de vuurtoren, lekker langs het strand gewandeld en gevliegerd. Een mooie zeehonden boottocht gemaakt. Het was een topvakantie.

Even helemaal weg van thuis. Lekker genieten van buiten en in de natuur zijn. Liza is altijd erg enthousiast en vindt alles leuk. Samen, met onze dochter Elin, heeft ze veel lol. Samen eten, wandelen en spelletjes doen, genieten van de aandacht en de gezelligheid met elkaar.  We zijn benieuwd wat andere pleeggezinnen doen in de voorjaarsvakantie! Stuur jouw ideeën naar pleegzorg@youke.nl.

Pleegmoeders Ellen en Kitty

Deel dit bericht: